FAKTA & FIKTION,
VÄRME & FINESS

Infallet är en humorgrupp baserad i Skåne som med start sommaren 2014 framförallt syns i vårt internetsända humorprogram (som för enkelhetens skull också heter Infallet). Där blandar vi fakta och fiktion hej vilt och bjuder på allt från studiogäster till sketcher och musikvideos. Facebook är vår huvudsakliga kanal – håll koll där så missar du ingenting.

Det är inte onormalt att känna igen några av Infallets medlemmar från humorgruppen Human Touch (2004-2013) som turnerade Sverige, hade program på Sveriges Radios P3 och enstaka klipp på Sveriges Television.

Läs mer om vad vi gör under format.
Pressmaterial hittar du här.

 

ANNA DIEDEN

Frenetisk halvskotte som gärna bryter obekväma tystnader. Biomedicinsk analytiker (precis som alla andra Infallet-kvinnor) – en god grund att stå på som underhållare har det visat sig. Teknikrädd men i övrigt orädd, och med en fyrverkeri-personlighet som lämnar dig berörd och kvar i frågan "Vad var det som just hände?". Adventurous spice.

ERIK ALNERVIK

Karakteristiskt platinablond superdiva som äger mer än tusen par skor. Multibegåvning inom allt från orientering till desserter, och med en unik förmåga att helt ur luften generera blixtsnabba, oförutsägbara och väl-avvägda oneliners. Hade sin coolness-peak som ägare av en MiniDisc under formatets kortvariga glansdagar. Fotomodell för Biltema (!). Diva spice, naturligtvis.

OLE LIDEGRAN

Superlång glädjeinjektion med hela rävfamiljer bakom öronen. Till vardags någon slags IT-person, som likt stormen Gudrun satt sina spår i det småländska höglandet där han bor och verkar. Helt OK på bollsporter – fantastiskt OK på att sjunga. Besatt av att googla sig själv på daglig basis. Gjorde alla rösterna i tv-serien Sailor Moon. Tech spice.

OSKAR ARLEON

Idéspruta och kommunikatör med oroväckande flödande fantasi. Tillika Infallets kontrollgalna kreativa ledare och programankare. Gillar språk, människor, form och färg och driver annars någon slags kreativ byrå. Klarade skolgången på ren trevlighet, utan att göra en enda läxa. Favorituttryck: "Min kropp är ett känsligt instrument". Ogillar Gotland. Artist spice.

PETTER TYRBERG

Hyperintelligent och uttrycksfullt multiverktyg som till vardags är läkare - och är därmed alltså både snygg och smart. Så smart att han fick hoppa över tvåan på lågstadiet, och har därför luckor i bas-allmänbildningen på områden som t ex landskapsblommor. Gillar rampljus och har frontat en dagstidning med 32 miljoner läsare. Castad till "Teenminator" (Terminator JR) men filmprojektet lades ner. Doctor spice, så klart.

 

Infallets produktionspool är förmodligen världens skönaste pool. Infallet bygger till stor del på ideella insatser, och produktionspoolen är den praktiska motorn bakom våra produktioner. Teamet består av människor med olika förmågor som hjälper oss helhjärtat genom att bidra med just sin grej. Här är några av dem: 

Helena Eriksson, studiomanager och ansvarig produktionspoolen
John Henrysson, teknisk manager & foto
Nicolas Jönsson, karismatisk/gästansvarig
Jonatan Jarbo, foto
Petter Honk, lilagulfoto mm
Olof Behrens, illustrationer
Emma Dock, kostym
Johannes Ivarsson, gästvärd
Simon Knutsson, faktotum
Isak Dalsfelt, foto
Christoffer Lundahl, faktotum
Joel Gribbson, foto
Fredrik Danielson, musikproduktion
Daniel Kadawatha, Ghostunes, musikproduktion
Anders Carlqvist, dreamtune, musikproduktion
Pär G Bengtsson, handlingskraftig/inslagsproducent
Beatrice Christensson, glädjespridare
Benjamin Ström, ljud och allmän expertis
Anders Ebefeldt, Studio-E, gruppbilder

samt ett stort antal fantastiska skådespelare och statister.

VILL DU BLI EN DEL AV TEAMET?

Längtar du efter att få jobba med en ytterligt ambitiös/snudd-på-dumdristig men ack så nyskapande mediaproduktion? Har du kreativa eller praktiska förmågor som du trånar efter att få utlopp för, helt utan ekonomisk ersättning? Skriv till ansokinfallet@rafflande.se.

 

Ett humorprogram med nollbudget möter av förklarliga skäl ibland utmaningar. Ideellt arbete samt generösa givare gör programmet möjligt. Vi tar tacksamt emot de flesta former av stöd, gåvor och sponsring. Ofta kan vi till och med erbjuda något litet i utbyte. Skriv ett elegant mail till sponsrainfallet@rafflande.se om du vill veta mer.

Just nu är vi speciellt tacksamma till

Sparbanksstiftelsen Gripen
Ekeby möbelaffär
Renaissance Hotel
Scandinavian Sportsmen
Ahlgrens konfektyr
Hasselgrens